Тежка катастрофа затапи магистрала "Хемус" (снимка)

  • 05 май 2016 17:07

  • 4132
  • 0
Тежка катастрофа затапи магистрала "Хемус" (снимка)
©

Тежка катастрофа стана на автомагистрала „Хемус“ преди първия тунел. Заради инцидента временно е ограничено движението в посока от София към Варна и колоната от автомобили и камиони вече придобива внушителни размери, информира bulnews.eu.

Малко след 14 часа лекият автомобил със софийска регистрация се е завъртял на мокрия асфалт и е помел мантинелата. Колата е шофирана от млада жена, за която полицаите установили, че не е употребила алкохол. От удара е пострадала по-възрастната й спътничка, която най-вероятно е майка на момичето. На мястото е пристигнала линейка и медици оказали първа помощ на ранената жена.

Снимка: bulnews.eu

Автомобилът е с напълно смачкана предна част. Чака се "Пътна помощ", която да премести колата от магистралата. Патрули на полицията регулират движението в участъка, но големият предпразничен трафик е доста натоварен и заради това вече се е образувала тапа. Препоръчва се хората, които имат възможност, да отложат поне с час пътуването си по магистрала „Хемус“ от столицата в посока Варна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4132 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини