Изчезналата Таня била бивша счетоводителка на покойния бизнесмен Младен Мутафчийски

  • 16 март 2016 21:00

  • 5132
  • 0
Изчезналата Таня била бивша счетоводителка на покойния бизнесмен Младен Мутафчийски
© МВР

8-ми ден полицията издирва бившата служителка на покойния бизнесмен Младен Мутафчийски Таня Веселинова Боцева, съобщи "Галерия".

39-годишната софиянка напуснала дома си на ул. “Планина” в столичния кв. “Суходол” към 6 ч на 9 март и оттогава е в неизвестност. Тя е висока 168 см, с дълга кестенява коса и пъстри очи. Била е облечена с черно шушляково яке, светлосини дънки и кафяви боти. Носела със себе си черна раница.

До юни 2015 г. Боцева е работила като главен счетоводител и директор за връзки с инвеститорите в холдинга “Северкооп”, на чийто борд бе председател Мутафчийски. Бизнесменът почина през 2013 г.

“Боцева напусна холдинга по собствено желание. Доколкото знам, след това бе безработна, почиваше си”, каза управителят на “Северкооп” Галина Ковачка. Тя бе категорична, че бившата ѝ колега не е имала притеснения в работата и не знаеше да е имала някакви лични проблеми.

До 2014 г. Боцева е била в съвета на директорите на 3 акционерни дружества, свързани с холдинга на Мутафчийски. След това е участвала в съставянето на финансовите отчети на “Северкооп Гъмза” АД.

МВР умолява гражданите, които имат информация за Таня Боцева, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Последвайте канала на

Novini.bg
5132 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини