Служителите на полицията в Бургас показват впечатляващи резултати, похвали ги Бъчварова (снимки)

  • 18 февруари 2016 18:28

  • 2956
  • 4
Служителите на полицията в Бургас показват впечатляващи резултати, похвали ги Бъчварова (снимки)
© Булфото

Служителите на полицията в Бургас показват впечатляващи резултати в работата си. Това заяви в Бургас министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., позовавайки се на статистика и отчет за изминалата година на областната дирекция.

Бъчварова каза, че се прави всичко необходимо за осигуряване на необходимия брой полицаи, които да охраняват курорта "Слънчев бряг" през летните месеци. От няколко години насам полицаите, командировани в туристическия комплекс през лятото, също показват професионализъм. Работата на полицията в "Слънчев бряг" се оценява и от представителите на държавите, които имат свои туристи тук, заяви министър Бъчварова, цитирана от БТА.

 

Главният комисар на МВР Георги Костов каза, че в Бургаска област е отчетен внушителен спад на престъпността, има ръст на разкритите престъпления.

Главният комисар и министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. присъстваха на годишния отчет на ОД на МВР в морския град. След като се запознаха с резултатите, те дадоха брифинг пред медиите.

 

Главният комисар каза, че информациите в медийното пространство, че той ще оглави министерството на вътрешните работи са несериозни.
И аз нямам такава информация, сподели министър Бъчварова.

Костов коментира и че мнението му е положително относно приетите промени армията да се включва в охрана на границата в определени случаи.
„В условия на нарастващ миграционен натиск всяка помощ е добре дошла”, заяви Костов.

Последвайте канала на

2956 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
мишо

2016.02.24 | 20:37

4
Кое е вярно. Полицаите с резултати или орди крадци разкостват хотелите в Сл. бряг.
анонимен

2016.02.24 | 20:24

3
ПОДЛОГА

2016.02.21 | 19:18

2
Браво! Родната полиция ни "'пази"'.
тото

2016.02.21 | 19:18

1
Впечатляващи резултати ... и снимки /бране на нафта/.

Добави коментар

Водещи новини