60-годишен мъж опита да се самоубие като си заби нож в корема

  • 06 януари 2016 14:05

  • 2584
  • 0
60-годишен мъж опита да се самоубие като си заби нож в корема
©

60-годишен мъж е намерен със забит в корема нож в бургаския квартал „Възраждане”. Името му е Стефан Стефанов и е опитал да се самоубие, съобщава „Флагман”.

Минути преди инцидента той нахлул с нож в ръка в подземен гараж на кръстовището между ул. „Дебелт” и „Фердинандова” и заповядал на сащисаните хора да напуснат. „Изчезвайте! Махайте се”, крещял обезумелият Стефан. Живеещи в района се натъкнали на ужасяваща гледка само минути след като самоубиецът забил хладното оръжие в корема си. Той веднага е откаран в Шокова зала на МБАЛ-Бургас. В момента Стефан се намира в операционната, където лекарите се борят за живота му.

Тежък мозъчен удар, който е довел проблеми с говора, е най-вероятната причина за опита за самоубийство на 60-годишния бизнесмен, съобщиха негови познати. Бургазлията получил инсулт преди около година и от тогава вече не бил същият човек. Въпреки че бързо се съвзел след излизането от болница, той така и не могъл да върне нормалното си психично равновесие.

„Преди това беше усмихнат, жизнерадостен. След инсулта коренно се промени. Имаше проблеми с говора. Изглеждаше посърнал и спря да се усмихва”, коментираха съседи на пострадалия мъж. Самоубиецът нямал финансови проблеми. От около 15 години той държал подземния гараж на Областна управа в ж. к. „Възраждане” - на ъгъла на улиците „Дебелт” и „Фердинандова”, където днес сутринта е открит с нож в корема. Миналата година договорът му изтекъл, но впоследствие отново е подновен. Малко преди търга обаче той получава инсулт. Бургазлията е разведен със съпругата си. Двамата имат дъщеря.

В момента Стефанов е в МБАЛ – Бургас, където медиците се опиват да спасят живота му със сложна коремна операция. Той е бил контактен, но в хеморагичен шок заради острата кръвозагуба. Открит е веднага, след като забива ножа в корема си.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2584 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини