Бивш депутат падна от терасата си, има опасност за живота му

  • 05 януари 2016 16:25

  • 10370
  • 3
Бивш депутат падна от терасата си, има опасност за живота му
©

Бившият депутат д-р Тома Деспотов е в болница в тежко състояние, след като е паднал от третия етаж, съобщава TNS.bg.

Това е станало днес, в ранния следобед в квартал "Смирненски", в Пловдив. Той е полетял, удряйки се в метална скара за саксии на първия етаж и след това се е строполил на плочките, но е останал жив. Откаран е с линейка в болницата в тежко състояние, с опасност за живота. Лекарят е приет с тежка черепно-мозъчна травма и счупени крайници, съобщиха от УМБАЛ "Свети Георги". Хирурзи се борят за живота му.

Криминалисти от Второ районно направиха оглед на произшествието. На този етап няма категорично заключение дали 76-годишният мъж е паднал или е направил опит за самоубийство. През последните месеци той бил доста потиснат, твърдят съседи от блока. Лекарят е бил в тежко здравословно състояние след прекаран инсулт. Съпругата на лекаря е била в съседна стая, когато е станал инцидентът. 

Д-р Тома Деспотов е един от най-уважаваните лекари в Пловдив. Той е първият административен главен асистент в Клиниката по нефрология на УМБАЛ "Свети Георги". Лекарят е сред основателите на СДС и е бил депутат в 38-то Народно събрание. Докато бе начело на Областната комисия по етика, името на д-р Деспотов бе свързано с конфликт с тогавашния градски лидер на СДС Спас Гърневски, срещу когото той бе внесъл сигнал и бе поискал партийно наказание.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10370 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.01.06 | 19:43

3
DANO SE OPRAVI TCHOVEKA NO NE GO CAPAITE SUS SDS
Лелка

2016.01.06 | 19:43

2
Deniz Asenow · Galata, Lovech, Bulgaria "Бивш депутата и бивша курва няма" мри гад мръсна дола!!!!!! ... А ти Deniz си едно долно, неграмотно и злобно същество!
Веселин Василев

2016.01.05 | 21:18

1
За този не знам но за 80% от останалите нека да падат.

Добави коментар

Водещи новини