Топ полицай от квартала на Алексей Петров изчезна след атентата

  • 05 ноември 2015 16:11

  • 10198
  • 2
Топ полицай от квартала на Алексей Петров изчезна след атентата
© Булфото

Николай Карбанов от 4-то РУП в София, който отговаря за сигурността в района на кварталите „Лозенец” и „Кръстова вада”, е изчезнал безследно часове след неуспешния атентат срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Стрелбата с гранатометите е извършена тъкмо в района на Карбанов, съобщава столичен вестник, позовавайки се на изтекла в интернет информация от източник от прокуратурата.

Николай Карбанов е сред най-опитните полицаи в София, но е понижен в длъжност след нападението над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в НДК от Октай Енимехмедов. Той отговарял за сигурността на конференцията на ДПС от страна на МВР. Твърди се, че Карбанов се познава лично с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, както и с бившия главен прокурор Никола Филчев.

Топ полицаят често пращал патрули от 4-то РПУ да охраняват прочутата частна улица на баретите „Арарат”, където живее и Петров. Често охраната се осъществявала от полицаи, ползващи червени автомобили „Опел Астра” – същия като този, ползван от наемниците, стреляли по Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

„Изчезването на Николай Карбанов може и да е чисто съвпадение, но е факт, че откакто се случи атентата срещу Алексей, от колегата няма ни вест, ни кост”, признава служител от 4-то РУП.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10198 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.12.23 | 11:10

2
страх го е било че ша го фанат щот той е стрелял
Ку.рю

2015.12.23 | 11:10

1
Не бе, търсете го на Орлов мост, протестира за извънреден труд...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини