Стари вражди и методи за правене на бизнес били причината за стрелбата срещу Алексей Петров?

  • 29 октомври 2015 17:25

  • 4125
  • 7
Стари вражди и методи за правене на бизнес били причината за стрелбата срещу Алексей Петров?
© Булфото

Случилото се ме препраща към едни други времена. Ние живеем в едно време, когато всички тези неща изглеждат история, но според мен има някакви стари вражди, някакви стари методи за правене на бизнес, които не са забравени.

Това предположение направи в предаването „Лице в лице“ по бТВ отговорният редактор в „Капитал“ Йово Николов по повод атентата срещу бившата барета Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна от по-рано днес.
Припомняме, по него бе стреляно с гранатомет. Покушението обаче бе неуспешно и, за щастие, пострадали нямаше.

Това е много сериозно оръжие. Смешното в тази ситуация е, че всички покушения, извършени с гранатомет, завършват с някакво фиаско, коментира журналистът.

Според него в случая става въпрос за грешка в технологията, тъй като, по думите му, това оръжие не се използва за сплашване.

Като пълни глупости определи Николов твърденията за инсценировка.
„Това е опит за убийство“, категоричен бе той.

Припомняме, Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е един от основателите на застрахователните компании „Аполо и Болкан“ и „Спартак“. Той беше арестуван по време на първото управление на ГЕРБ. Подсъдим е по делото „Октопод“.

През 2002 срещу него отново бе извършен атентат, тогава пред басейн „Спартак“, където беше офисът му. Петров тогава получи два куршума – в гърдите и бедрото.

Относно ареста на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна Йово Николов изтъкна: „Изключително показна ПР акция, изключително смешна!“.

Последвайте канала на

4125 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.11.22 | 12:51

7
Не само стари вражди и бизнес методи , а и пари , много пари са причините ! Борисов и Петров са стари съдружници , мутропрестъпници ! Единият стана премиер и другият иска ! Непреодолимо противоречие и единият ще падне !
РЕАЛИСТ

2015.10.30 | 09:21

6
СТРЕЛБИ СЕ СЛУЧВАТ ВСЕКИ ДЕН. ДОБРЕ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ Е ОЦЕЛЯЛ. НО ТЕЗИ ХОРА СЕ ГЪРМЯТ ЕДИН ДРУГ ПОСТОЯННО. ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА ОБЩЕСТВОТО ТОЛКОВА НАТРАПЧИВО С ТОЗИ СЛУЧАЙ. А МОЖЕ ТОВА ДА Е МЕРОПРИЯТИЕ НА КОМУНИСТИТЕ ЗА ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА ИМА ОСНОВАНИЕ МИКОВ ДА ГОВОРИ, ЧЕ НЯМА МВР?

2015.10.30 | 09:20

5
ЩОМ СА ГО ЗАХВАНАЛИ ЩЕ ГО ОЧИСТЯТ

2015.10.30 | 09:20

4
НЯМА СТРАХ ЗА ЖИВОТА СИ --- ЗАЩОТО МУ Е БРОНИРАН ДЖИПА--МЕРЦИДЕС .....

2015.10.30 | 09:20

3
БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ЗАГУБИ, ЧЕ ЩЕ ГО ОЧИСТЯТ..

2015.10.30 | 09:13

2
Най - добре ще бъде и двамата ! Да се отърве България !
Старшината

2015.10.29 | 21:05

1
СПГ-9

Добави коментар

Водещи новини