Мечка нападна и рани човек край село Беден

  • 22 септември 2015 13:50

  • 4066
  • 2
Мечка нападна и рани човек край село Беден
©

Човек е пострадал при нападение на мечка стръвница върху селскостопанска постройка, намираща се в района на девинското село Беден, съобщиха от РИОСВ – Смолян, цитирани от "Фокус".

През нощта, човекът чул лай на кучета и тръгнал към обора, в който е проникнала мечката. Инцидентът е станал при сблъсък на вратата на постройката. Човекът е с кръвонасядания по дясното бедро, разкъсана устна, счупена зъбна протеза.

При огледа от експерти на РИОСВ – Смолян, кмета на селото и служители на ТП ДЛС „Извора” е установено, че мечка е проникнала в обора и убила една коза. Липсват още две животни. Предприети са действия за издаване на разрешение за отстрел от Министъра на земеделието.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4066 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
виновните сме ние

2015.10.27 | 14:05

2
Палят се умишлено горите,пожари унищожават убежищата на животните, изсичат се горите, никой не мисли за животните, че това е техният дом, какво да правят животните, храна няма и те слизат по селата.....човешкото око е ненаситно, човекът е виновен за всичко......Природата е нарушена и ще плащаме за всичко сторено от човека....

2015.09.26 | 17:45

1
като си виновен бегом да те изядат мечките , извратеняк природозащитник дрогиран изрод !

Добави коментар

Водещи новини