Таксиджия ограби рускиня

  • 10 август 2015 18:10

  • 1742
  • 1
Таксиджия ограби рускиня
©

Таксиджия отмъкнал портмоне с 48 000 рубли от руска туристка. 26-годишната жена кацнала със самолет на летището край Бургас. Оттам тя наела таксито - да я откара до курорта Слънчев бряг.

Стигайки до хотела, шофьорът станал агресивен. В момента, в който клиентката извадила портмонето си, той видял, че вътре има много пари. Светкавично взел решение да я ограби, ударил я в лицето и започнал да и нанася удари където свари, съобщава Труд.

После издърпал портмонето, изблъскал я навън и избягал с мръсна газ. Рускинята се обадила в полицията и извършителят бил задържан. Това е криминално проявеният В.С., 35 годишен, родом от Обзор.

Той карал такси с бургаска регистрация, към частна таксиметрова компания. Ограбеното портмоне с цялата сума от 48 000 рубли било непокътнато и рускинята си го получила обратно.

Спрямо В.С. е повдигнато обвинение за извършен грабеж и му е наложена мярка за неотклонение Дпарична гаранция в размер на 500 лева.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1742 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2015.08.11 | 11:14

1
Село, село.... в Европейския съюз има доста държави и едно село наречено България. Аман от тарикати , дето се лесно искат да забогатеят на чужда сметка...... от таксиджията до премиера ....тарикат до тарикат

Добави коментар

Водещи новини