Наркобос дресира пепелянки

  • 13 юли 2015 14:19

  • 3700
  • 0
Наркобос дресира пепелянки
©

На събиране на билки и живот високо в планината се е отдал аверът на изчезналите мафиоти Братя Глеви - Коко Клисарски, когото от полицията сочат като крупен наркобос в Дупнишко, пише „България днес“.

Скандалният ъндърграунд герой е напуснал града и се е установил в хижа "Ловна" в Рила. Клисарски стопанисва обекта и се радва на свободата, след като приключиха дългогодишните му проблеми с правосъдието. Той твърдял, че за него било много по-приятно да си говори с животните в планината, отколкото да прекарва с часове в компанията на авери в дупнишките заведения. Преди дни той се изфукал, че дори змиите са му приятели.

Повод за хвалбата му станала пепелянка, която се промъкнала в хижата. Клисарски побързал да хване влечугото и да се снима с него за спомен. Твърдял, че даже успял да го дресира, разказват съграждани на Клисарски. По думите им, той вече бил на ти и с всички лечебни растения, с които са осеяни поляните на Рила край хижата му. Той безпогрешно познавал билките. Според дупничани аверът на Пламен Галев и Ангел Христов - Братя Галеви залагал на тяхната лечебна сила, за да се справи с многобройните си здравословни проблеми, с които се сдобил в пандиза.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3700 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини