Хванаха наркопласьор в Благоевград

  • 14 октомври 2011 15:54

  • 932
  • 0
Хванаха наркопласьор в Благоевград
© Булфото

Благоевградски криминалисти задържаха пласьор на амфетамини по време на проведена специализирана операция по противодействие на наркоразпространението.

В хода на операцията на ул. "Джеймс Баучър”, непосредствено след осъществена сделка, са задържани две наркозависими лица, съобщиха от полицията в Благоевград При извършения обиск на А.К. на 19 г. полицаите иззели пакетче с прахообразно вещество. При полевия наркотест намереното реагира на амфетамин с тегло 1,6 гр.

В хода на същата операция по документиране престъпната дейност на дилър на наркотици на ул. „ Крушево” са задържани след покупка на наркотично вещество още двама младежи. При полицейска проверка от Й.С. е иззето пакетче с прахообразно вещество Иззетото количество от 0,8 гр. реагира при наркотеста на амфетамин.

При последвали процесуално-следствени действия в жилище на ул. „Цар Симеон", обитавано от криминалнопроявения М.Г. на 21г. от Благоевград полицаите открили специален тайник. От него са иззети електронна везна и пакет с бяло прахообразно вещество. При полевия наркотест иззетото реагира на амфетамин с тегло 11,7 гр. В жилището криминалистите откриха и материали за пакетиране на наркотиците и др. вещи, имащи отношение към престъпната дейност на дилъра.

Всички лица, установени в хода на операцията, са задържани с полицейска заповед за 24 часа. По случая в Районното полицейско управление е образувано досъдебно производство Материалите са докладвани на прокуратурата с мнение за търсене на наказателна отговорност от М.Г.

Последвайте канала на

932 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини