Ето кой е нелепо загиналият в шахта колоездач

  • 26 септември 2024 15:09

  • 4440
  • 2
Ето кой е нелепо загиналият в шахта колоездач
© bulphoto (архив)

С прискърбие съобщавам, че загубилият живота си колоездач е Стефан Донков, по-известен като Стефчо Безработният Милионер. Бог да прости грешната му душа!". Това съобщи по повод инцидента преди няколко дни на булевард "Александър Стамболийски" пловдивчанинът Любен Жилков, който понастоящем е директор на ОУ "Отец Паисий“ в община Асеновград, съобщава Пловдив 24.

Донков е на 63 години, не е женен и няма деца. Загина в отходна шахта на бул. "Александър Стамболийски", каракайки велосипед, посочва мъжът.

Сигналът за пострадал човек е бил подаден около 15,40 часа в неделя.

„Сигурно сам е махнал огражденията и е скочил вътре“: Загиналият след падане в шахта велосипедист потресе Пловдив

Изпратеният на място медицински екип е констатирал, че той е безжизнен, а Районна прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4440 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Емѝ...Ахмед Муса ми бърка в анала-КА.ТИЛА ИБАНИЯ

2024.09.26 | 18:14

2
МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ СЪМ....ТАНГРА е С МЕН...!!! в психото на Ловеч съм...!!!!☞☠️♦️☢️☮️Пpи Boйнa пъpвo щe PEЖEM ГЛABИTE на Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ: Пъpвo cъceдитe-дoнocници-kpaдци, пoлицaитe-kpaдци, пpokypopитe-kpaдци и cъдиитe-kpaдци, пocлe овластените ФEOДAЛИ-ГЛАВОРЕЗИ, от селсkия-kмет и селсkия-пoлицaй, дo миниcтъpа и пpeзидeнтa, независимо от коя паpтия са, това са ypoдитe koитo бeзнakaзaнo oтвличaт, изнacилвaт, пpoдавaт в poбcтвo, yбиват и безчинстват както си щът в цигaн-милициoнepcka KOЧИНA-БГ❗❗❗☮️☢️♦️☠️: tiny.cc/w1duuz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

2024.09.26 | 15:45

1
близките да съдят общината.

Добави коментар

Водещи новини