Перничанин преби жена си до смърт след запой

  • 05 октомври 2011 10:39

  • 1590
  • 3
Перничанин преби жена си до смърт след запой
©

9-годишен перничанин е задържан за убийство в Перник, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Драмата се разиграла вчера, около 17,50 ч. в къща на ул. „Севлиево” в областния град.

Криминално проявения 49-годишен Й.Х. и живеещата с него на съпружески начала 44-годишна А.И. се скарали и явно пияният мъж й нанесъл жесток побой. Пристигналият на място екип на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСНМП)-Перник открил мъртвото тяло на жената, което било с множество травматични увреждания. Повиканият полицейски екип задържал агресивния мъж и същият е с полицейска мярка за срок от 24 ч. Трупът на жената е закаран в съдебна медицина за аутопсия, която ще определи конкретната причина за смъртта.

Взета е и трупна проба за алкохол. Започнато е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Novini.bg
1590 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
минаващ

2012.02.28 | 15:15

1
Тоя ще влезе в Гинес... килър на 9 г.
.

2012.04.26 | 15:34

3
Да, ама това в случай, че някой повярва на неграмотните редактори на тоя сайт :) според мен е по-вероятно да са изпуснали "4"-ката преди "9"

2012.04.26 | 12:27

2
А та-а-ка-а-а! Какво излезе сега, а? Че не само циганите се напиват, бият се, трепят се, малтретират семействата си и всички около тях. Явно и на перничани без тъмни петна в потеклото тия работи им се отдават доста добре, и не само на перничани и на софиянци и т.н. Нацията е болна, манталитетът е обременен, стига сме се заблуждавали, че сме много трудолюбиви, гостоприемни, толерантни, умни, добронамерени и т.н. митове от миналото. Крайно време е да проумееем, че нямаме никакви морални ценности, не уважаваме нито държавата си нито народа си, нито близките си, че и себе си дори... И където ще да ни приемат пак ще сме си същите гьонове, и за това не са ни виновни нито византийците, нито турците, нито германците, нито руснаците. Виновни сме си ние, че сме готови да се трепем за една педя нива, че децата ни искат да стават полицаи само защото тази професия е еманация на корупцията, че и поповете ни освен да се пропиват и преяждат и да оглеждат семинаристите, друга мисия нямат. И като работодатели сме калпави, защото искаме да забогатеем от вчера до днес, а като работници сме още по-калпави, но най-калпави са ни политиците, защото се са единственото нещо което сме произвели през последните години...

Добави коментар

Водещи новини