Майката на детето на убиеца от Търговище се отрече от него

  • 05 октомври 2011 06:33

  • 3090
  • 0
Майката на детето на убиеца от Търговище се отрече от него
©

Предполагаемият убиец на 21-годишната Грасиела Пламенова ­ Румен Димитров, беше подложен на виртуален линч във „Фейсбук” от общи приятели и близки на момичето. Първа "камък хвърли" приятелката на 20-годишния Румен, Дани Христова, която само преди месец и половина му родила момченце ­ Мартин.

"Мразя те, провали ми живота, както и този на детето, как можа!" ­ написа Дани на стената на таткото само часове след като стана ясно, че Румен е убил най-добрата є приятелка Грасиела. После промени и статуса си и от негова половинка стана "необвързана".

Как можа да станеш такъв, как можа да направиш такова нещо с такова хубаво и кротко момиче? Срамувам се, че те познавам. 300 паунда ли струва един човешки живот ­ това са само част от коментарите, които стават за публикуване. Интернет общността иска за Румен линч, бой в затвора, смърт за смърт и никога да не излезе на свобода.

Грасиела беше намерена удушена в ракла в собственото си жилище, но часове след смъртта є нейни близки продължаваха да получават SMS-и от телефона є, в които "съобщавала", че е добре, но иска да остане малко сама. На 30 септември близка приятелка позвънила в полицията, че няма контакт с нея, и след наблюдение около блока на Румен полицаи го спипали, докато изхвърля в контейнер латексови ръкавици, мобилния телефон и ключовете на жертвата. Пред криминалисти бил направил пълни самопризнания, според които убил Грасиела след скарване заради 300 паунда, които по-рано откраднал от нея. Погребението на момичето е днес в Търговище.

Последвайте канала на

Novini.bg
3090 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини