Готвят нов протест в Пазарджик заради случая в Катуница

  • 27 септември 2011 15:25

  • 1760
  • 3
Готвят нов протест в Пазарджик заради случая в Катуница
© Булфото

По данни на полицията в града, съществува информация за опити да се организира протест и тази вечер отново чрез социалната мрежа Facebook.

В Пазарджик протестът снощи не е бил регламентиран, защото участниците не са уведомили за действията си Общината.

От полицията съобщиха, че над 90% от участвалите в снощните събития са били на възраст от 14 до 18 години. Полицията апелира родителите да осъществяват по-строг контрол над децата си.

От полицията в Пазарджик са категорични, че ще бъдат безкомпромисни спрямо всеки, нарушаващ обществения ред, независимо от етническа принадлежност, пол и социално положение.

Само снощи, по време на протеста и шествието в Пазарджик, на тел. 112 са били подадени над 20 сигнала, съобщи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

При един от опитите на протестиращите да навлязат снощи в ромския квартал "Изток" на Пазарджик са задържани двама души, на 18 и 58 години. Те са арестувани за това, че са хвърляли камъни срещу полицаите и са възпрепятствали тяхната работа. На двамата са съставени актове за дребно хулиганство. Днес Районният съд ще се произнесе по мярката им за задържане.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1760 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Коко

2011.09.30 | 21:57

1
EEййбреее, сетиха се най-сетне хаааа-хааа!!!! Да ви еба насраните корумпирани политици, трябваше ли ви детска смърт за да ви активизира, уууууууу-веееееее, продажна шайка мекерета, не пребивайте нашите синове, защото ви е по-лесно, а раздайте адекватно правосъдие, децата протестират защото не искат да живеят в страна на беззаконие и толерирана циганска престъпност! И ако продължавате така, то знайте че и ние бащите,честни данъкоплатци ще застанем до синовете си и ще ви видим тогава колко ви стиска, мамка ви лакома продажна и как ще се справите с нас!!!!!
Mudjahit

2011.10.03 | 19:24

3
i kvo kato shte zastanesh do sinovete si osven da si gi vijdash myrtvi kakvo drugo shte mojete. Ubitiqt ako e bil ciganin kakvo shteshe da se govori EDIN CIGANIN PO-MALKO nali ???i nie sega go kazvame podrobnoto EDIN GYAUR PO-MALKO !!!
иван

2011.09.30 | 22:30

2
до номер 2-в момента може би вече те издирват гнусен мангал миризлив.

Добави коментар

Водещи новини