Задържаха 24-годишен от Варна, блудствал с две момичета

  • 29 юли 2014 15:07

  • 3573
  • 2
Задържаха 24-годишен от Варна, блудствал  с две момичета
©

Мярка за неотклонение “задържане под стража” взе Районният съд по отношение на 24-годишен младеж, обвиняем за блудствени действия, съобщиха от съда във Варна.

Спрямо 24-годишния К.П. е предявено обвинение по чл. 150, ал.1 от НК, затова че на 22 и 24 юли т.год., в два отделни случая – в асансьор и на междустълбищна площадка в жилищни блокове в централна градска част, са извършени действия с цел възбуждане на полово желание, чрез употреба на сила, спрямо две пълнолетни момичета. Предвиденото в закона наказание за подобно престъпление е лишаване от свобода за срок от 2 до 8 години. 24-год. К.П. е с чисто съдебно минало.

Съдът прие, че от събраните към момента по делото доказателства – разпити на пострадали, други свидетели и извършени разпознавания, може да се обоснове предположение за авторство на деянието. Основателна е и опасността, ако К.П. остане на свобода – да извърши нови престъпления или да се укрие. Определението по наложената мярка за неотклонение подлежи на обжалване в 3-дневен срок пред ВОС.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3573 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
МНого да се внимава

2015.06.10 | 11:36

2
Самото набеждаване е опасно и се преследва от закона за оцеляване навсякъде.>Да се обясни на съдии и прокурори че заради докосване обикновеннно с цел лечение по несъзнателен път те са готови д а осъдят здрав отгледан младеж на от 2 до осем години затвор където ще бъде подложен на жестоки групови изнасилвания,малтретиране и заразяване и ще бъде провален като човек завинаги..
пазете и младежи и съдии и прокурори

2015.06.10 | 11:36

1
охраната на младежа пита какво наказание да наложат на съдии,прокурори ,полиция за подобно жестоко увреждане..Досега при такива нагли увреждания обикновенно съдиите ги увреждат в корема на майките при следващи прераждания с цел да бъдат уроди подава алармиран..Заради едно докосване с цел пречистване искат да осъдят здраво почтенно момче на години жестоки изнасилвания в затвори срамно е опомнете се...

Добави коментар

Водещи новини