На извънредна среща в ДАНС се събраха Йовчев, Цацаров и Писанчев

  • 28 юни 2014 14:01

  • 2160
  • 0
На извънредна среща в ДАНС се събраха Йовчев, Цацаров и Писанчев
©

В момента тече извънредна среща в ДАНС между вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и председателя на Държавната агенция „Национална сигурност” Владимир Писанчев, съобщи "Дарик".

Срещата между Йовчев, Цацаров и Писанчев е по повод опитите за дестабилизация на банковата система.

На извънредната среща в ДАНС се „изготвят конкретни действия и мерки за предотвратяване на опитите за дестабилизация на банковата система в държавата”. Работи се и срещу конкретни лица и сайтове, участващи в опитите за дестабилизация на страната. Търсят се и законови възможности за преследване на виновниците.

По-рано днес, във връзка с проверката на опитите за дестабилизиране на банковата система, която ДАНС извършва, в агенцията бе открита телефонна линия за сигнали на граждани, получили съобщения - SMS или имейл, съдържащи негативна информация за състоянието на български банки.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2160 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини