Лара на косъм от смъртта

  • 18 юни 2014 08:36

  • 2459
  • 2
Лара на косъм от смъртта
©

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо се измъкна на косъм от смъртта. 11-годишната Лара отмаря в черноморския курорт Лозенец, където  миналата нощ се подпали хотелът на баща й "Оазис дел маре", пише в. "България днес".

Часове преди част от сградата да лумне в пламъци, известната щерка пусна снимка със своя приятелка, на която двете са с летни ризи и хавайски гердани. Близки до семейството предполагат, че щерката на Банев е била точно в пламналия хотел.

Още преди две седмици Лара се похвали на приятелите си, че си приготвя нещата за морето. Тя уточни, че отива именно в Лозенец. Момичето, което бе отвлечено през март миналата година, винаги движи с майка си Моника Добринова и братовчедка си Дара Дишлиева. Не е изключено те да са преживели ужаса от пожара в хотела, който стреснал гостите.

Последвайте канала на

Novini.bg
2459 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
хормш

2014.06.21 | 16:35

2
да го изгорят другия път този човек е страшен боклук

2014.06.18 | 14:08

1
\"предполагат, че щерката на Банев е била точно в пламналия хотел\" - след новина, основаваща се на такива факти и със заглавие \"Лара на косъм от смъртта\", малко несериозни и нереални заповат да ми се струват новините в сайта...

Добави коментар

Водещи новини