Стреляха по дясната ръка на Брендо

  • 02 юни 2014 06:36

  • 5262
  • 0
Стреляха по дясната ръка на Брендо
©

45-годишният Георги Семерджиев, известен с прякора Жоро Шопа и спряган за един от приближените на сочения за кокаинов крал Евелин Банев-Брендо, е бил прострелян в района на столичния хотел “Лозенец”.

Случката се разиграла около 1,20 часа в нощта на събота срещу неделя. Пострадалият веднага е бил откаран в болница, където се оказало, че само един от общо четири изстреляни куршума го е пронизал в областта на плешката. Медиците обработили раната и изписали пациента за домашно лечение.

Малко преди стрелбата Шопа паркирал автомобила си в близост до хотелите “Лозенец” и “Хемус”. Според неофициална информация раненият и извършителят са се скарали минути по-рано. Предполага се, че Семерджиев е бил улучен в гръб, пише в. "Монитор".

“Брат ми е жив, куршумът е минал през плешката и е излязъл навън”, коментира пред “Флагман” Димитър Семерджиев.

Жоро Шопа е на 45 години и е по-малкият брат на Димитър Семерджиев-Шопа от Тополовград. Малкият Шоп е известен като дясната ръка на Брендо, с когото са израснали от деца в Тополовград. Според публикации в пресата той е женен за магистратка от града.

Една от версиите за стрелбата е свързана с пиянски скандал, а друга с разчистване на сметки.

Инцидентът станал в близост до столичното Четвърто районно. Предстои разследващите да прегледат записите от охранителните камери около хотелите “Лозенец” и “Хемус”.

“Непрекъснато виждаме джипове и мутри, които спират в района на стрелбата. Снощи чухме сирени, но не обърнахме внимание, защото съвсем близо е РПУ-то”, коментираха живеещи в столичния квартал “Ло­­зе­нец”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5262 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини