Любо Къдравия: Нямам нищо общо с разстрела на Шмид

  • 22 май 2014 21:58

  • 4535
  • 0
Любо Къдравия: Нямам нищо общо с разстрела на Шмид
©

"Категорично нямам нищо общо с убийството на Шмид. Готов съм да застана на детектор на лъжата. Нито имам мотив, нито съм човек, който се занимава с такива неща. Не искам да влизам в нечии войни за наркотрафик." Това заяви пред "Труд" бизнесменът Любомир Илиев, известен като Любо Къдравия.

Името му се появи в публичното пространство след разстрела на 34-годишния Красимир Гочев-Шмид в Своге във вторник. Приятел на убития заяви пред ТВ7, че чул преди седмица как Любо Къдравия готви ликвидирането на Шмид.

"Замесват ме нарочно, за да могат да ме изнудват. Преди 2 години и половина името ми бе опетнено, като ме спрягаха за подготовка на друго убийство. И делото е пред прекратяване. Вероятно се опитват да ми направят нова постановка. През живота си съм виждал Гочев само веднъж, и то преди 7 години. Нямам какво да деля с такива хора", каза Илиев.

Той беше категоричен, че никой от полицията не го е търсил.

От МВР заявиха, че продължава разследването на разстрела на Шмид. Оттам се въздържаха да съобщят дали има заподозрени за убийството, за да не се попречи на разследването.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4535 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини