Катастрофа между камион, автомобил и линейка затвори пътя Разград – Русе

  • 26 юни 2024 15:15

  • 5328
  • 1
Катастрофа между камион, автомобил и линейка затвори пътя Разград – Русе
© Bulphoto (архив)

Катастрофа между камион, лек автомобил и линейка затвори за движение главния път Е-70 (Разград – Русе). Сигналът за произшествието, станало на Исперихското кръстовище край Разград, е получен около 13:40 часа днес, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева, цитирана от  БТА. 

По главния път в посока Русе се е движила линейка, управлявана от 65-годишен водач, в която са пътували мъж и жена, на 64 и 53 години. Откъм Исперих товарен камион, шофиран от 33-годишен мъж, изчаква на знак Стоп за маневра за завой наляво. Откъм Разград 55-годишна водачка на лек автомобил "Ситроен С4", от село Ясеновец, отнема предимството на движещата се по главния път линейка, удря я, след което линейката се удря в камиона. 

При сблъсъка са пострадали водачът на линейката, който е с прорезни рани по главата и пътуващата с него 53-годишна жена, която е с фрактура на ръката, допълни Георгиева. 

Вижте момента на сблъсъка на линейка с кола в центъра на София

В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Движението в района на катастрофата се регулира от екипи на "Пътна полиция". 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5328 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ани

2024.06.26 | 16:06

1
Асанч е абсолютен престъпник.Пак се прави компромис.

Добави коментар

Водещи новини