Сигурността скара БСП и ГЕРБ

  • 11 февруари 2014 08:47

  • 1827
  • 1
Сигурността скара БСП и ГЕРБ
©

Темата "Сарафова" беше използвана неуместно. Това каза депутатът от ГЕРБ Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. по БТВ. Числата, които размахвате са непроверени и некоректно. Наистина България беше осъдена за неправомерно използване на сила, в резултат на което се внесоха законови промени, за да не се случва повече. Но ГЕРБ не е във властта вече една година, а виждаме, че нищо не се е променило, допълни депутатът от ГЕРБ.

Как бихте се почувствали вие, ако спецчасти влязат рано сутринта във вас и насочат оръжие срещу децата ви, а на съпругата ви й кажат: "Завийте ги през глава, за да не гледат". Колко много пъти е имало неправомерно използване на сила. Как отрядът за борба с тероризъм е участвал в 37 акции, когато той се използва само в краен случай?, това попита депутатът от БСП Борислав Гуцанов по БТВ. Според него на полицейския произвол е сложен край. Нещо повече министър Йовчев е първият министър за 18 години, който не  е политическо лице.

Аз не искам темата за сигурността да се ползва за вътрешнополитическа пропаганда. Йовчев в момента има много повече власт от предишния министър на вътрешните работи, заяви Вучков. Председателят на ДАНС дава разпореждания, това значи ли, че той е политическа фигура?

Той отговаря за много повече силови структури. ДАНС продължава да си има служба за подслушване и аз предлагам тази служба да бъде изведена и предоставена на СДОТО, за да не се пораждат спекулации, предложи депутатът от ГЕРБ.

Имаше свръхконцентрация на сила в ръцете на един човек и МВР се беше превърнало в източник на сила. След внесените промени министърът на вътрешният работи не може да разпореди подслушване. Точно заради това се случва това, че този вот е именно срещу ГЕРБ.  Има една генерална промяна в действията на МВР - всичко, което се прави е предварително обмислено и планирано. Тази служба има функции за разкриване на престъпления, както и за опазване на националната сигурност, изтъкна депутатът от БСП.

Вие проспахте пет месеца и се сетихте за бежанците, когато вече започнаха да се използват химически оръжия в Сирия - ето така пазите националната сигурност, контира го Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1827 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.08 | 18:58

1
Винаги престъпността се е качвала когато комунистите са на власт!

Добави коментар

Водещи новини