Преди да наръгат Вики - имало много инциденти с бежанци

  • 09 ноември 2013 17:19

  • 4738
  • 5
Преди да наръгат Вики - имало много инциденти с бежанци
©

Маргарита Недкова от ансамбъл “Гоце Делчев”, където е танцувала наръганата от Аладин Вики, твърди, че това не е първия инцидент в района. “Там има много инциденти, но те са повечето между тях. Целият район е проплакал от тези хора. Самата Виктория живее там, буквално на две крачки от магазина, където е била нападната”, разказва Маргарита Недкова в предаването “120 минути” по БТВ.

Недкова научава за случая в девет сутринта на другия ден. Излиза от къщи и хуква към магазинчето, където е станало нападението. Забелязва, че и към този момент около района се въртят бежанци.

“Решихме да излезем тогава с призив. Веднага се обадих на колегата Иван. Разхождаха се на групи, всякакви видове раси”, спомня си Мария Недкова.

Междувременно на страницата на ансамбъла също са излезли с призив, в който твърдят, че не са срещу бежанците, но все пак настояват някой да контролира района до джамията в центъра на София: “Задават ли си въпроса нашите управници, какво правят тези млади мъже на групи в центъра на София? Без установена причина за престой тук. Ако бяха българи, които се събират на тълпи в центъра на София повече от година, убедени сме, че досега щяха да ги разпердушинят и да ги пръснат като пилци... А тези? Стоят си денонощно в околните на пъпа на София улици и си правят, в буквалния смисъл на думата, каквото си искат. И ние да стоим и така да ни колят, защото трябвало да бъдем толерантни? Ние искаме да няма геноцид срещу нас, да направим държавата си отново привлекателна за живеене за нашите млади хора.”

Последвайте канала на

4738 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.04.30 | 20:15

5
права е, защо тия безчинстват в центъра на София, къде са господата ушеви, пак ли джобат малолетни за козче
Аладин-циганина

2014.04.30 | 20:15

4
Няма ли най-накрая да схванете, че това са имигранти, а не бежанци? Бежанци са когато преминат от Сирия в Турция, а от там вече са имигранти. А всички страни връщат имигрантите.Колко българи бяха екстрадирани от "добрия" европейски съюз или това не се помни?

2013.11.10 | 13:27

1
Аладин не е и от Сирия.
КЪМ УПРЯВЛЯВАЩИТЕ НИ ЛАЙНА

2014.04.30 | 20:15

3
ИЛИ СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА И ОЧИСТЕТЕ ТАЯ ИЗМЕТ,ДЕТО ВЛЕЗЕ ПРЕЗ НЕОХРАНЯЕМИТЕ ГРАНИЦИ,ИЛИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЕ НАЦИОНАЛИСТИ,А ФАШИСТИ ЩЕ ВИ СМЕНЯТ!
2

2014.04.30 | 20:15

2
A NA MAIKATI V YSTATA TAKA EDIN 4ERNN XYI MOJELI DAGO POEME

Добави коментар

Водещи новини