"Атака": Снощи момиче от Плевен е намушкано в т. нар. арабски квартал в София (видео)

  • 29 ноември 2013 11:50

  • 8669
  • 26
"Атака": Снощи момиче от Плевен е намушкано в т. нар. арабски квартал в София (видео)
©

Получих сигнал за настаняване в бивше военно поделение на неустановен брой от т. нар. бежанци. Гражданското недоволство ескалира и хората искат отговори. Имаме такива сигнали и за други места. Това заяви по време на парламентарния контрол депутатът от "Атака" Любомир Владимиров. Той попита вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола къде в страната ще бъдат изграждани бежански центрове, какви лица ще бъдат настанявани там и с какви средства ще бъде финансирано това.

Йовчев посочи, че в края на август е извършен преглед на сгради от държавния сграден фонд. "Центрове на бежанци са създадени в Харманли, село Ковачевци и във "Военна рампа" в София. Беше приет план за справяне със ситуацията с бежанците. В него е предвидено разширяване на капацитета на Държавната агенция за бежанците. В плана не е предвидено изграждане на бежански център в гр. Русе. Оглеждаше се терен единствено в Телиш, което е временно спряно. Твърде е възможно да не бъдат разкривани нови места за бежанци. Това обаче зависи от обстановката както у нас, така и в Близкия Изток. Иначе средствата за такива центрове се осигуряват от европейски фонд. МВР няма отношение към настаняване на бежанците, това е изцяло в правомощията на Държавната агенция за бежанците", обясни министърът.

"Трябва да знаем какво се случва. Снощи в т. нар., представете си, арабски квартал, е наръгано момиче от Плевен, което е било и обрано. Искам в рамките на парламентарния контрол да обясните какво се е случило в центъра на София. Ако това се окажат тези "невинни" бежанци в центъра на София, това означава, че МВР не си върши работата", заяви Владимиров.

Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола каза, че в момента не е в състояние да предостави информация за конкретния случай, но се наема да събере такава и да я оповести.

Минути след изказването на депутата от "Атака" от СДВР оповестиха информация за случая: "25-годишна жена е станала жертва на грабеж на ул. „Българска Морава” в столицата. Сигналът е подаден около 23,20 часа. Жената не е била нападана с нож, а е била бутната от нападателя или нападателите. Няма данни за сериозни наранявания. По случая работят служители от Трето РУ на МВР – София", уточняват от полицията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8669 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
Овца

2013.11.30 | 01:34

15
Наемниците на Катар и саудитите, млади мъже между 17 и 30 в добра физическа форма и без образование освен военно. Повечето знаят и английски обаче. Войските на радикалния ислям лесно контролирума фанатична маса залива страната окупираща всяка област. Те нямат път на запад. Те имат мисия тук. не се залъгвайте, че не са бежанци и идват от икономически причини. В България няма икономика за такива пришълци. Но пришълците стават все повече с геометрична прогресия, ккато и техните изискавания. Казарми, училища бивши военни складове всичко се пълни с воиските на радикалния ислам. Нашите жени са им обещани от техните пълководци и те си взимат като вълци в кошара. Може ли някой да им каже нещо. Всички си имат легалните хартийки незаконно издадени от гранична полиция.
Алекс

2015.01.23 | 15:52

26
Аз пък си мисля, че нашите полицаи, извън всичко друго, просто не са подготвяни за такова нашествие на емигранти и имигранти.Сред служителите на българската полиция няма подготвени хора, които , най-малко, да знаят английски, а да не говорим, че би трябвало да знаят и арабски.Не ми се смейте, де, говоря за това, че те не са образовани съвременно, с оглед на обстановката.Другото е, че не са подходящо инструктирани и често действат някак бавно и небрежно като хора, лишени от бързи реакции.Господин Йовчев, как политиците, бягайки "пред вятъра", измислиха и размножиха инструкции за поведение и реч пред "врага" , а вие не се сетихте да напишете и размножите няколко простички правила спрямо буйстващите натрапници - емигранти? Защо така мудно, така бавноразвиващо се, действате?Трябва ли да започнат масово да ни колят, да ни ограбват и изнасилват, за да трепнете и да действате по-чевръсто?Господин Йовчев, ако си представим хипотетично, че сега все-още бяха на власт ГЕРБ и обстановката с нелегални и легални чужденци , беше се получила при тяхното управление! Тогава, Йовчев, пак хипотетично, дали бихте ни описали КАРТИННО как щяхте да се държите? Като ущипан, като ухапан или , като страдащ от аутизъм???
това е истината

2013.11.29 | 19:46

5
БЪЛГАРИЯ СЕ ИСЛЯМИЗИРА....ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ...
мразя турците

2015.01.23 | 15:51

25
прав си брат.......да ги изгоним ние !ВЪН ,МАМКА ВИ РЯЗАНА!ДПС,АТАКА.....ДО СТЕНАТА ,А АЗ ЩЕ ГЪРМЯ(да си поупражнявам мерника)!

2015.01.23 | 15:50

24
По въпроса със бежанците(терористите), единствено позицията на партия АТАКА отговаря на националните интереси на България. Позицията на БСП, ДПС и ГЕРБ съвпада със националните интереси на Турция, която иска да се отърве от джихадистите и да ги прехвърли на българска територия.

2015.01.23 | 15:50

23
Между ГЕРБ, БСП и ДПС няма никаква разлика, трите партии служат вярно на САЩ, Турция и Израел, това че в страната ни влизат джихадисти, не ги тревожи особенно!

2015.01.23 | 15:50

22
СМЪРТ ЗА АРАБСКАТА СГАН! НЕКА ДА ИЗСЕЛВАТ ОТ ТУКА,ЧЕ АКО НАРОДА ГИ ПОДБЕРЕ НИЩО НЯМА ДА ГИ СПАСИ, КАТО ПРАСЕТА ТРЯБВА ДА СЕ КОЛЯТ! ЗА КОЛЕДА ВМЕСТО ПРАСЕ ЗАКОЛИ АРАБИН!

2015.01.23 | 15:50

21
На следващите избори хората ще гласуват масово за АТАКА! Само тези които желаят да съжителстват с араби, ще подкрепят ГЕРБ, БСП и ДПС.

2015.01.23 | 15:50

20
От Атака сами си го завряха...ало НАЦИОНАЛИСТА джамия за 12 милиона ще строите ,нещо няма ли да кажеш?Или първо ще влезеш да се помолиш и после ще плюеш...Боклук си Волене,боклук...

2015.01.23 | 15:50

19
когато от АТАКА правеха митинги пред джамията против пеенето на мюсолмански,ли4но тиквата изпрати куките да ги бият за да спасят 4алмите

2013.11.30 | 01:34

18
Това само доказва необходимоста от граждански патрули, които да следят и сигнализират и ако трябва да ръчкат полицаите да си вършат работата.

2013.11.30 | 01:34

17
ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ ПО СЛУЧАЯ?

2013.11.30 | 01:34

16
ТРЯБВА ДА Е СЪЗДАДЕ МЕДИЯ, КОЯТО ДА НИ ИНФОРМИРА ЗА СИТУАЦИЯТА С ПРЕСТЪПНОСТТА САМО - ОБЕКТИВНА МЕДИЯ!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини