Разбиха нарколаборатория в Сливен

  • 30 август 2013 11:59

  • 2523
  • 0
Разбиха нарколаборатория в Сливен
©

В Сливен е била разкрита нарколаборатория, а трима мъже са задържани в момент на производство на метамфетамин, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Сливен, предаде БТА.

Специализираната акция е проведена на 28 август в жилищен квартал на Сливен под ръководството на Окръжна прокуратура-Сливен. Лабораторията за производство на синтетичен наркотик е открита в апартамент, собственост на 29-годишен мъж. Полицаите са установили на мястото в момент на производство на метамфетамин трима мъже. Това са криминално проявеният и осъждан З.Т. на 28 години, М.М. на 30 години и собственикът на жилището Т.Д. на - 29 години, и тримата от Сливен.

От апартамента са иззети четири пакетчета с кристално вещество, което при направения полеви тест е реагирало на метамфетамин, прекурсори и технически средства за производство на метамфетамин, голямо количество от медикамента "Хюмекс" и електронна везна. В едно от помещенията са открити и иззети седем саксии с растения канабис и около 200 грама суха зелена листна маса. На двама от мъжете съдът е наложил мярка за неотклонение "Задържане под стража", а третият е бил поставен под домашен арест.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2523 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини