Подпалиха ресторант на Иван Кленовски в София

  • 05 август 2013 14:47

  • 6941
  • 4
Подпалиха ресторант на Иван Кленовски в София
©

Заведение изгоря през нощта в София. То е подпалено вероятно с коктейл "Молотов", обяви пред БНР собственикът Иван Кленовски. Фамилията му стана известна, когато обвиниха столични полицаи, че са нанесли побой на деца при арестуването на член на семейството в столичен мол.

Около три часа след полунощ неизвестни разбиват и открадват колата, собственост на Кленовски. Тя е паркирана пред блок 45 в столичния квартал "Младост 1". Докато един от синовете на Иван отива в 7-мо РПУ да подаде сигнал, пламва и заведението, собственост на семейството. То се намира на партерния етаж.

"Те заедно с внук ми се вдигат оттам на пожар, бързо се придвижват и започват да гасят. Пожарната бързо дойде. Извикали са я съседи от съседния блок. Загасиха пожара. Дойдоха полицаите след това за оглед", обясни Иван Кленовски.

Според собственика на ресторанта има пряка връзка между инцидента през зимата, когато единият от синовете му - Стефан, беше арестуван от полицията, и палежа от снощи. Иван Кленовски твърди, че се сеща за евентуалните поръчители. Кои са те обаче не пожела да каже.

"Четири години страдам непрекъснато, постоянно. Ще продължим издирването на тези хора и за последиците само ние ще си знаем", каза Кленовски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6941 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.08.06 | 08:52

1
Защо ли на едни и същи им се случват подобни неприятности. Тоя да не се прави на невинен, а да си припомни от къде му идват парите и защо синът му беше с фалшиви документи, когато бе задържан от полицията. Аман от престъпници, които се представят за светци.
Пян Гъ

2013.08.06 | 12:44

4
Много си прав. А и като прибавим това, че управлението на преките комунистите винаги е било РАЙ ЗА МУТРИТЕ (GANGSTA PARADISE), положението става още по-неудържимо. Да не ти говоря какво става по морето - какви са демонстрации, каква е охрана, какви силиконки, какви гангстерски смлатвания по "VIP" заведенията. Ужас. Защо не е жив Георги Стоев, за да ги опише. Ама кой го уби - пак те. Уличните бригади на БСП и ДПС.

2013.08.06 | 10:25

3
добре, че не съм полицай да ме командват разни поръчители, вместо да си гледам работата
zdrasti

2013.08.06 | 09:18

2
...tozi Klenovski ot kade go izrovihte...sega i za nego li da mislia...na men zasto ne mi paliat restoranta...zastoto sluskam...i investiram tam,kadeto mutrite nemogat da me butnat... :)))

Добави коментар

Водещи новини