Протестиращ: Утрото бе по-нагло от вечерта

  • 25 юли 2013 07:40

  • 4104
  • 1
Протестиращ: Утрото бе по-нагло от вечерта
©

Утрото след боя пред парламента се оказа не по-мъдро, а не по-нагло от вечерта. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия блогърът Иво Божков. Той бе категоричен, че на 40 протестиращите са били провокирани от управляващите.

"Те загубиха легитимността си и добре осъзнават това. Затова на следващия ден мишкуваха и депутатите не дойдоха на работа. Разбра се обаче, че са заседавали седем парламентарни комисии. Това показва, че съзнателно се крият от общестото, защото знаят, че отново ще бъдат обсадени", добави той.

Елисавета Белобрадова, която бе бита от полицаи, каза, че сблъсъците са предизвикани от "поредица от невероятни глупави решения на управляващите".

Според протестиращия Иван Димитров сред демонстрантите е имало внедрени провокатори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4104 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.25 | 12:47

1
ПРОМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН В ЧАСТТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ! МАШИННО ГЛАСУВАНЕ ! УСЕДНАЛОСТ НА ГЛАСУВАНЕТО-за да няма изборен туризъм и забрана на дописване на избирателните списъци ! ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ! ПРЕЗИДЕНТА ДАВА МАНДАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА С НАЙ-ГОЛЯМО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО -за да знаем ,кой ще ни управлява ! ЛУСТРАЦИЯ -агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ вън от ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С ПОСТОЯННО МЕСТОЖИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ и финансови санкции за не упражнилите правото на вот ! БЪЛГАРИЯ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ! ЗАБРАНА СЪЗДАВАНЕТО НА ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ! УСПЕХ !

Добави коментар

Водещи новини