Бакшиши продават нелегални цигари

  • 01 юли 2013 06:11

  • 1813
  • 1
Бакшиши продават нелегални цигари
© Булфото

Таксиметровите шофьори в Кюстендил освен транспорт на пътници предлагат и нова услуга – кутия контрабандни цигари от Македония срещу 3 лева, пише в „Монитор”.

Полицаите в града са спипали само за ден трима нелегални търговци. Предполага се, че количествата влизат с автомобили и тирове през пункта Гюешево, след което бакшишите ги пласират с 50 стотинки печалба. Освен шофьорите на жълти коли контрабандните папироси се предлагали в кафенета или домовете на дребни дилъри на цигари. При полицейската акция в Кюстендилския регион с най-голяма плячка бил спипан 38-годишен тираджия, който в кабината на своя „Ман“ карал 7000 къса. Междувременно още 1000 къса цигари били открити в двама различни мъже. Първия случай е регистриран на площад “Първи май” в областния град. Там при проверка на 23-годишно момче са намерени 4 кутии без бандерол. При последвало претърсване в автомобила му са намерени и 456 къса от марката "LD". След сигнал е направено претърсване и в дома на 42-годишен мъж от Кюстендил. От него са иззети 446 къса цигари без акцизен бандерол от марките "Трокадеро", "Родео","WEST","LD" и други.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1813 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
милан

2013.07.15 | 08:05

1
БСП- нали щяхте да спрете тировете с контрабанда какво става ?! Няма да го направите защото печалбата влиза в партийната ви каса ,скапани лъжливи комунисти !

Добави коментар

Водещи новини