Варненски бакшиши поискаха по-ниски данъци (снимки)

  • 02 март 2013 17:33

  • 2551
  • 3
Варненски бакшиши поискаха по-ниски данъци (снимки)
© булфото

И таксиметровите шофьори във Варна днес излязоха на протест, като преминаха в колони по улиците на града.

Техните искания са описани в декларация, която ще бъде изпратена на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Председателят на синдикат "Авто"
Васил Ценев посочи, че основното искане е за намаление на ДДС и акциза на горивата. Шофьорите искат и по-ниски цени на винетките, както и да се отменят изискванията за годините за ползване на автомобилите като таксита чрез въвеждане на европейските норми за техническата изправност на колите. В декларацията е посочено още, че е необходимо лицензионният режим за товарните автомобили за вътрешен превоз да стане разрешителен.

Виолета Пенева, председател на регионалния професионален съюз "Промяна", допълни, че е необходим нов закон за синдикатите. По думите й националната представителност на профсъюзите трябва да се определя чрез избори по европейски образец. Тя посочи, че в момента КНСБ и "Подкрепа" имат монополно положение, което оказва негативно влияние в много професионални сфери.
 

Последвайте канала на

БТА
2551 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
eto go

2013.03.03 | 11:02

3
напишете това в google проект ran up ще прочетете за унищожението на българия и то се случва сега
КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОВОКАЦИИ!- ОПОМНЕТЕ СЕ!

2013.03.03 | 09:56

2
ГЛАД, ГЛАД, ГЛАД и едри въшки, очаква българите щом шепа анархисти взимат връх и им се чуват и виждат безобразията, защо медиите /пример-Миролюба Бенатова гушна париците/ отразяваха толкова избирателно ситуацията, а на 100-200 метра от кадрите хората си пиеха кафето. 1.ЗАЩО протестиращите само искат, искат, искат. КАКВО са дали те за България? КАКВО добро допринесаха досега те/протестиращите/, освен да искат и да реват като посрани деца, също да трошат и да чупят. ИСКАМЕ!/казват те/. А какво ще дадат не казват! Водят се от принципа ``даите да дадем``. АНАРХИЯТА е над всичко! За каква правда претендират те? 2.Червените гадове поведоха стадото в условя на безредици, който те/червените гадове/ създадоха. На подчинените им електроразпределителни дружества ЕВН,ЧЕЗ,ЕОН беше наредено да издадат необичайно високи месечни сметки от които част от хората да почнат да протестират. Последваха протести, анархия и безобразия. Какво следва след и повреме на анархията /НАРОДА УЖ УПРАВЛЯВА/: влошава се или изчезва мирната и добра среда на българските и чуждите фирми, изтегляне на капитали /частично или напълно/, фирмите не могат да работят нормално, те искат сигурна среда на капиталовложенията си. Безработицата се увеличава, и ескалира почти до 100%. Е ТОВА ЛИ ИСКАТ БЪЛГАРИТЕ? Шепа червени мародери да водят за носа цяла България. БЪЛГАРИ!!! Не се подавайте на провокацията на ЧЕРВЕНИТЕ ГАДОВЕ! – ОТ ТОВА ИМАТ ПОЛЗА САМО КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП-БСП-ДПС-АТАКА! – Без изборно гласуване МИР в България няма как да дойде/1000 човека 2000мнения/, иначе се подменя волята/вота/ на народа от шепа АНАРХИСТИ/протестиращи/!
Dido

2013.03.03 | 00:56

1
Абсолютно правилно казано.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини