Спипаха сериен воайор да мастурбира във WC на магазин

  • 05 юни 2013 12:45

  • 10604
  • 4
Спипаха сериен воайор да мастурбира във WC на магазин
©

Воайор от Дупница беше хванат от магазинерка в ГУМ да мастурбира, легнал на пода в дамската тоалетна на втория етаж, надзъртайки под вратата. Инцидентът станал в понеделник около 19 часа, преди магазинът да бъде затворен, съобщи Struma.bg.

Докато 18-годишна девойка, клиентка на магазина, ползвала тоалетната, 27-годишният дупничанин Красимир Методиев надзъртал и мастурбирал. В този момент влязла собственичка на щанд в ГУМ, потресена от видяното, се разкрещяла. Красимир Методиев се уплашил и побягнал, а от страх не успял дори да вдигне панталона си. Побягнал по улицата със смъкнати гащи, подскачал като заек, опитвал се да прави огромни крачки, но не можел. В този момент от тоалетната излязло пребледняло 18-годишното момиче. То се хвърлило на врата на магазинерката и се сгушило в нея. По някакъв начин тя го успокоила и веднага звъннала на полицията и на родителите му.

Жената не пожела да застане с името си пред вестника, тъй като живеела сама с дъщеря си и се страхува от Методиев. На място пристигнали веднага полицаите, пред които магазинерката описала мъжа.

Вчера сутринта Красимир Методиев е задържан за 24 часа в полицията. Изплашеното момиче е подало жалба срещу него. Заведено е дознание.

Красимир Методиев е стар познайник на полицията в Дупница, преди около 2 години той беше хванат посред бял ден да надзърта през малкия прозорец на тоалетните на първия етаж в ГУМ. Тогава го беше видяла чистачката на магазина и едва не го преби. Полицията го задържа, но не беше съден.

Медици коментират, че воайорството е психично заболяване и най-вероятно на 27-годишния мъж ще бъде наложено лечение в психиатрия. Не може да бъде осъден, тъй като не е нанесъл никаква физическа вреда на момичето.

В килията на Методиев същата вечер е вкаран 19-годишният Николай Илиев от Дупница, известен с прякорите Главата и Квазимодо. Той предизвикал бой пред централно дупнишко заведение. Илиев бил в заведението и видял свой познат, с когото имали да разчистват стари сметки, извикал го отвън да се разберат. Главата нанесъл няколко юмручни удара в лицето на опонента си. Собствениците на заведението извикали полиция и Илиев е задържан за 24 часа в Районното управление на полицията.

Последвайте канала на

10604 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
уууу...

2014.01.06 | 15:52

3
смотаняци,казва се ОНАНИРА не МАСТУРБИРА...мастурбират жените,кухльовци!
!

2014.01.06 | 15:52

4
Смотаняка всъщност си ти. Маструбацията е ръчно стимулиране на половите органи и при мъже и при жени.

2014.01.02 | 19:43

2
Като е психично болен - да го вкарат в лудницата за няколко години, а не за един месец!
БУТАЧА

2014.01.02 | 19:43

1
НЕКА `ЛЪСНЕ` ЧОВЕКА

Добави коментар

Водещи новини