Топполицаи на разпит заради Станимир Флоров

  • 25 април 2013 06:17

  • 2322
  • 1
Топполицаи на разпит заради Станимир Флоров
©

Прокуратурата е започнала разпити на бивши директори на служби в МВР във връзка с образуваното досъдебно производство срещу временно отстранения шеф на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна, съобщи зам. главният прокурор Борислав Сарафов.

Освен бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, обяснения вече са дали ексглавният секретар на МВР Валентин Петров, бившият директор на ГДБОП Кирил Радев и ексръководителят на Националната служба „Сигурност” Иван Чобанов. Предстоят разпитите и на други бивши шефове на ГДБОП.

Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна не е обвинен. Образувано е досъдебно производство по 4 оперативни дела. Прокуратурата не разчита само на информацията в тях. Проверяваме и другите налични данни”, обясни Сарафов.

„За прокуратурата не съществуват свещени крави”, допълни зам. главният прокурор. До момента на получаването по електронен път на делата миналата седмица обвинението не е имало данни за тях. Те са ползвани за последно на 7 март 2013 г., тепърва предстои да се уточни кой и защо ги е вадил от архива, добави Сарафов. От 2001 г. досега е имало интерес и от други служби към тези разработки

Последвайте канала на

Novini.bg
2322 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пешо

2013.04.25 | 11:51

1
Този Флоров като е взимал подкупи преди и се е знаело защо е допуснато да стане шеф на ГДБОП?? Той го превърна в мутренска фирма за рекет! Това е безобразие, много хора пострадаха от поръчките , които се правят в ГДБОП. Тази служба не се занимава с предотвратяване на тежки престъпления или тероризъм, а с тормоз и рекет над обикновени граждани. Скалъпват се обвинения и хора лежат по арестите, а бопаджиите взимат парички за тези "услуги". Ей , много ме е яд и много съжалявам , че съм българка и живея между такива хора!

Добави коментар

Водещи новини