Арестуваха дилър и клиента му в София

  • 30 януари 2013 14:25

  • 1008
  • 1
Арестуваха дилър и клиента му в София
©

Служители на Трето Районно управление „Полиция” задържаха двама столичани в момент на покупко-продажба на наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Полицейските служители ги засекли в понеделник около 23.45 часа в района на ж.к. „Красна поляна”. М.А. на 18 години с множество криминалистически регистрации за наркотици, тъкмо получавал парите за цигара марихуана от клиента си С.М. на 19 години.

Криминалистите извършили и претърсване в дома на дилъра, където открили стъклено бурканче с шест грама марихуана и електронна везна. По случая било образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354а от НК. Материалите са докладвани в Софийска градска прокуратура, М.А. е привлечен в качеството на обвиняем с наложена мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 500 лева.

Последвайте канала на

1008 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
браво бе

2013.01.31 | 06:44

1
Наистина е добре да видим, че полицията работи здраво и усърдно да прочисти улиците от толкова опасни престъпници.Щом стигнахте до там да пишете за 19 годишен лайнар, който е хванат с трева значи наистина сме го закъсали.

Добави коментар

Водещи новини