Следователи са разпитали Ахмед Доган за нападението

  • 29 януари 2013 08:17

  • 708
  • 0
Следователи са разпитали Ахмед Доган за нападението
©

Следователи са разпитали Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от за нападението на 25-годишния Октай Енимехмедов над него по време на конференцията на ДПС на 19 януари, информира 24 часа.

Пожизненият почетен председател на ДПС е дал показания в края на миналата седмица. Това не е станало в т.нар. Боянски сараи, където живее, както прогнозираха някои, а всградата на националното следствие на бул. “Г. М. Димитров”. Следователите, които работят по делото за покушението срещу Доган, изчакали няколко дни, за да се успокои от преживения шок, и тогава го повикали. Лидерът разказал какво успял да зърне и осъзнае по време на няколкото секунди, през които Октай Енимехмедов държал насочен към главата му газов пистолет.

Нападателят обжалва задържането си и днес ще се изправи пред Софийския градски съд с желание да бъде пуснат на свобода. Той е обвинен за хулиганство и закана за убийство. Миналия вторник Софийският районен съд го остави зад решетките, за да не се укрие и да не извърши друго престъпление.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
708 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини