Енимехмедов нарочно не възпроизвел изстрел

  • 21 януари 2013 08:24

  • 1781
  • 3
Енимехмедов нарочно не възпроизвел изстрел
© Булфото

Разговаряхме с Октай Енимехмедов до късно през нощта след нападението, каза в сутрешния блок на Нова телевизия зам.-директорът на Института по психология към МВР Росен Йорданов.

Не мога да съм категоричен за мотивите му. Сигурен съм обаче, че той не е искал да причини физическа болка на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Самият Енимехмедов пък е търсил самоизява, добави той. Росен Йорданов определи нападателя на Доган като психически стабилен човек, който е осъзнавал какво върши. Той е искал да се докаже първо на себе си, после на средата, в която живее, и трето - да покаже на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, че не е недосегаем, посочи психологът. По думите му Енимехмедов умишлено не е възпроизвел изстрел, тъй като осъзнавал, че ако в залата се чуе гърмеж, гардовете от НСО ще имат всички законови основания да го застрелят.

По време на разпита младежът на разказал за приятелката си, за която се появиха информации, че работи в централата на ДПС и заради това Енимехмедов нападнал от ревност.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1781 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ГЕРБ=БСП

2013.01.22 | 08:03

3
ВСЯКА ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 60 ГОДИНИ ЗАСЛУЖАВА ДА ИЗЖИВЕЕ ТОЗИ КАТАРЗИС НА СОПОЛА-ЕВАЛЛА НА МОМЧЕТО
ДВОЕН СТАНДАРТ

2013.01.21 | 18:14

2
Преди дни в центъра на Пловдив стана подобен случай, но там имаше стрелба с газов пистолет в главата на опонента. На произвелия изстрел е повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда. Защо тук без да е стреляно се говори за опит за убийство.
donika50

2013.01.21 | 18:14

1
Ето зсщо казах да изслушаме момчето и тогва да търсим заговор.Когато се чува само едната страна се правят догатки.Това момче реагира по своя си начин, за да го чуят.Неправилен,но чухме него, Местан,задкулисното оставане на Доган и делегатите в действие с кеча.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини