Нападението над Доган било свързано със смъртта на Ахмед Емин

  • 19 януари 2013 19:56

  • 3798
  • 0
Нападението над Доган било свързано със смъртта на Ахмед Емин
©

“Мотивът за опита на убийство на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от вероятно е бил свързан с мистериозната смърт на Ахмед Емин, който беше приближен на лидера на ДПС. Ахмед Емин бе открит мъртъв на 17 октомври 2008 г.. в един от стаите на сараите на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от – на улица „Беловодски път” в квартал Бояна. При първоначалните оглед на местопрестъплението и аутопсията полицаите установиха, че става въпрос за самоубийство. Много хора определяха Ахмед Емин като дясната ръка на лидера на ДПС, както и като пазител на най-тъмните му тайни”. Това разкриха разследващи, които продължават да разследват всички възможни версии за покушението над Доган, пише ПИК.

“Не искам да си играем на гатанки, не мога да говоря нищо по тази версия”, каза градският прокурор Николай Кокинов. Той категорично отказа да разкрие как се е оправдал атентаторът за нападението.

Според медията обаче едни от първите въпроси, на които е отговарял заловеният атентатор, е дали познава Ахмед Емин.

След смъртта на Емин се появиха съмнения, че е бил убит. Прокурорите обаче направиха разследване, след което заявиха категорично, че става дума за самоубийство.

 

Последвайте канала на

3798 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини