ГДБОП с нови факти около атентата в Бургас

  • 16 януари 2013 08:16

  • 3992
  • 3
ГДБОП с нови факти около атентата в Бургас
©

"Има сериозен напредък в разследването на атентата в Бургас", съобщи пред “Преса” Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна, шеф на ГДБОП.

Според него, данните от разследването ще излязат съвсем скоро и всички, които твърдят, че се тъпче на едно място, ще останат изненадани.“Подготовката на атентата е изключително сериозна”, смята Флоров. “Има хора, които са подпомагали атентатора и тези хора са живи. Те са на свобода, четат, гледат, интересуват се. Затова нищо не искам да коментирам”.

Според Флоров, службата знае къде е синът на Миню Стайков. “Той е  в чужбина, на топло и хубаво място, не връзва арматура”, уточни антимафиотът. Той не потвърди, но и не отрече, че се знае и местонахождението на братя Галеви.

“Българите в чужбина пренасят кокаин, правят контрабанда на цигари, източват банкови карти и извършват киберпрестъпления”, коментира Флоров престъпните деяния на наши сънародници в чужбина.

Шефът на ГДБОП потвърди, че разследват някои от известните имена от подземния свят за пране на пари. Той даде пример с Тотко Поршето, който бе освободен от ареста срещу гаранция от 10 хиляди лева, при условие, че само една от неговите лимузини струва 200-300 хиляди лева.

“Имаме допуснати грешки, който не работи, той не греши”, каза още Флоров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3992 3

Коментари 3

Добави коментар

2013.01.16 | 16:31

3
Българите на ББ и Флоров в България, освен това подлагат народа си и на геноцит.

2013.01.16 | 14:16

2
"“Българите в чужбина пренасят кокаин, правят контрабанда на цигари, източват банкови карти и извършват киберпрестъпления”, коментира Флоров престъпните деяния на наши сънародници в чужбина." Докато ги правят в чуждбина сичко е точно.. А иначе какво общо има това с "Атентата" НА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ХИЗБУЛА И ИРАН в Бургас ?

2013.01.16 | 14:16

1
"“Българите в чужбина пренасят кокаин, правят контрабанда на цигари, източват банкови карти и извършват киберпрестъпления”, коментира Флоров престъпните деяния на наши сънародници в чужбина." Докато ги правят в чуждбина сичко е точно.. А иначе какво общо има това с "Атентата" в Бургас с който се цели въвличането ни във война с Иран ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини