Жена загина в зверска катастрофа край Велико Търново (снимки)

  • 27 декември 2012 17:41

  • 16921
  • 6
Жена загина в зверска катастрофа край Велико Търново (снимки)
© Булфото

Временно се ограничава движението на товарни моторни превозни средства по път I-4 с. Леденик - Велико Търново (800 м преди Велико Търново), поради възникналото пътно-транспортно произшествие в района на с. Леденик. Леките моторни превозни средства се пренасочват през с. Леденик. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

По първоначална информация в пътния инцидент са участвали три автомобила. Лека кола "Субару", в която са пътували две жени и дете, е ударила последния от няколко спрели, заради авария, автомобили. Вследствие на сблъсъка субаруто се е врязало в идващо от към В. Търново "Пежо" с габровска регистрация. На свой ред то се е завъртяло и е пометено от камион със софийска регистрация.

В пежото са се возили двама мъже и една жена, която е починала намясто. Тя е 74-годишна жена от Севлиево. Водачът, 52-годишният Х. Х., и 50-годишната му съпруга В. Х. са настанени за лечение в неврохирургичното отделение на великотърновската болница. В субарото са пътували 38-годишна жена от Велико Търново и 8-годишно момиченце. Те не са пострадали. По случая е образувано досъдебно производство. На водачите са взети кръвни проби за химичен анализ. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Екипи на Пътна полиция отклоняваха леките автомобили през село Леденик, а товарните изчакваха на място.

* Към 19.00 часа движениетопо път І-4 София-Велико Търново в района на село Леденик е възстановено.

Последвайте канала на

16921 6

Коментари 6

Добави коментар
Петър Костов

2013.02.09 | 13:10

6
Въобще няма нищо общо това де то го пише... Аз карах отзад и всичко стана пред очите ми. Имаше спрян лекотоварен автомобил, заел половината лента в дясно. Всичко стана заради него - не беше сложил сигнализация на пътя, както се изисква. А и май хората просто се разхождаха... Без значение, жената шофьор не беше виновна. Жалкото е че на спрелия автомобил, който остана невредим ще му напишат един акт за 50лв и това е...Щото такъв е законът. Аз откарах в болницата малкото дете и другата жена, за да не се травмира детенцето от неприятната гледка...

2013.01.02 | 23:03

5
Безмозъчни патки.Аман от тия камикадзета с купени книжки.Нямат елементарна преценка на пътя в дадени ситуации , как да постъпят. Не е само да ръчкаш педалите и да въртиш геврека.Сега тая пача да я съдят за убийство.
martin dobrev

2013.01.02 | 23:02

4
Е то ако не е видяла,че пред нея са спрели сумати коли то къде е гледала тогава?Да я осъдят да плати 1 милион кръвнина.
spartaK

2013.01.02 | 23:02

3
Не е за жени тая работа-да си стоят в къщи до печката или да правят свирки!
Математик

2012.12.30 | 00:13

2
Аз ли не мога да смятам, или ........... - пежото са се возили двама мъже и една жена, която е починала намясто. Тя е 74-годишна жена от Севлиево. Водачът, 52-годишният Х. Х., и 50-годишната му съпруга В. Х.... - възрастната жена е починала, а младите мъж и жена са настанени... - въобще като ги пишете новините четете ли ги изобщо?
o&k

2012.12.28 | 22:16

1
Прекалено некрофилско е да смяташ умрели хора.

Добави коментар

Водещи новини