Поредна кражба на кутия за дарения за болно дете

  • 09 октомври 2024 07:54

  • 442
  • 0
Поредна кражба на кутия за дарения за болно дете
© Нова тв

Криминално проявен мъж от Враца през последните няколко дни е извършвал серия кражби на кутии с дарения за болни хора. До момента има няколко идентични сигнала от различни части на града. Едно от последните посегателства е заснето от охранителна камера. Видеото е запечатало момента, в който той влиза в търговския обект, стига до мястото, на което е поставена кутия за дарения, в която хората събирали пари за болно момиче. Подменя я с празна, която на пръв поглед изглежда идентична на оригиналната. 

"Той е сменил кутиите и е излязъл. Идвал е преди, разпитвал е. Казал е, че е от някакво сдружение и иска да постави още една кутия. Кутията е в този обект над 2 месеца, преди това беше в друг – от 5 месеца не беше сменявана. Не мога да кажа колко е била сумата, но не беше малка", каза Даниела Луканова, собственик на магазина, пред Нова тв.

Задържаха младеж, докато се опитва да ограби друг мъж на битпазара в "Малашевци"

"Получихме обаждане от управителката. Имаха съмнение дали е била изпразнена или подменена кутията - цялаат е измачкана, не е в състоянието, в което е била поставена. Миналата седмица във вторник мъжът разменя кутиите и напуска обекта. Той вече е задържан от полицията. Всичко се случва за не повече от минута и половина", отбеляза началникът на охранителната фирма Памела Павлова.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
442 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини