Албанско семейство ползва сина си за прикритие на наркотрафик

  • 27 ноември 2012 12:45

  • 690
  • 0
Албанско семейство ползва сина си за прикритие на наркотрафик
©

Фрапиращ случай на използване на дете за прикритие при наркотрафик беше разкрит от видинските митничари, съобщиха от Агенция „Митници”.

Младо семейство албанци са пътували със свой познат и току що навършилия три години свой син.Пред митническите служители пътниците убедително са заявили, че отиват в Румъния на сватба. Въпреки това, след анализ на риска, колата им е селектирана за щателно митническа проверка. Това силно притеснява шофьорът на автомобила, който се разтреперва и почти обръща колата в канала на митническото хале. Там митническите служители отстраняват пластмасовите кори под задната седалка и установяват, че в кухините са скрити 51 добре облепени пакети, пълни с тревна маса, която при направения полеви наркотест реагира на марихуана. Всеки от пакетите е съдържал между 270 и 550 гр., като общото количество открит от митническите служители наркотик е близо 22 кг.

Шофьорът на автомобилът е обяснил, че колата му е дадена наскоро, за да отиде с нея на сватба. Наркотикът, автомобилът и пътуващите в него са задържани.

Последвайте канала на

690 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини