Отправена е бомбена заплаха срещу българското посолство в Сърбия

  • 26 ноември 2012 13:11

  • 3287
  • 2
Отправена е бомбена заплаха срещу българското посолство в Сърбия
©

Сръбската полиция е била уведомена вчера сутринта от българския консул в Белград, че по телефона му се е обадило лице, което се е представило като Бобан Здравкович. То е заплашило, че ще хвърли бомба срещу сградата на българското посолство заради признаване на независимостта на Косово от страна на България.

Според българският консул, цитиран от медиите в Белград, Здравкович е заплашил с бомбени атентати и посолствата на Албания, Македония и САЩ в сръбската столица.

Белградската полиция веднага е започнала разследване на случая и е увеличила мерките за сигурност около дипломатическите обекти в Белград.

Сръбските служби за сигурност правят опит да установят дали потенциалният атентатор е психически нестабилна личност или заплахите му са сериозен сигнал за опасност от бомбени атаки.

Последвайте канала на

3287 2

Коментари 2

Добави коментар
Анонимен

2012.11.26 | 18:17

2
Нещо много зачестяха тези бомбени заплахи.. в молове, в училища, сега и в посолството... ;хх Накъде отива този свят?
Vengeance

2012.11.26 | 18:16

1
Много далеч, да дойде в Народното събрание да хвърли.Признаването на Косово беше огромна грешка, пак само и само да се сложим на "европейските партньори".Жал ми е как народа е представян от шепа пребоядисани педерасти.След 50 години мангалята като си поискат част от Южна България ми е много интересно какво ще кажат сърбите...

Добави коментар

Водещи новини