Адвокатски хватки бавят повдигането на обвинение за брутално убийство

  • 19 ноември 2012 08:46

  • 896
  • 0
Адвокатски хватки бавят повдигането на обвинение за брутално убийство
©

Убийците на сина ми са истинска банда, която е извършвала нападения на Плиска, Окръжна болница и Борисовата градина. Това разкри Христина Стоянова, майка на убития Михаил. Студентът по медицина беше пребит и удушен преди 4 години.

Групата има над 10 нападения. На 30 септември те удрят Михаил в гръб, свалят го на земята и брутално го бият жестоко, а накрая дори е бил удушен, каза Стоянова. По време на разпита те са казали, че разчиствали парка от хомосексуалисти, разкри Десислава Петрова-Солджъра. В миналото си тя беше част от гей-организацията Джемини. Това убийство е породено от омраза, категорична е Петрова.

Човекът, който го е удушил Михаил е бил на 17г. по време на убийството. Той е бил изключително пренебрегван в семейството си, излизал в два часа през нощта и никой не му е търсил сметка. В групата има младежи от Дружба и Младост, каза майката

Пред БТВ един от нападателите, Александър Георгиев отказа да коментира мотивирайки се със съвет от адвоката си. Поздравявам този адвокат, защото той си свърши работата, за разлика от моя, който дори не си направи труда да прочете делото, каза Христина Стоянова.

Последвайте канала на

Novini.bg
896 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини