Трупът край Перник: По него е имало татуировка, съвпадаща с тази на Емил Боев

  • 31 март 2023 07:41

  • 6220
  • 2
Трупът край Перник: По него е имало татуировка, съвпадаща с тази на Емил Боев
© Novini.bg/ Canva

Тяло на млад мъж бе открито, изплувало от езеро край пернишкия квартал „Бела вода“. Предполага се, че то е на изчезналия 25-годишен Емил Боев. Тялото е закарано за аутопсия и предстои да бъде изяснена самоличността.

То е било изхвърлено в близост до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал „Бела вода“, когато е забелязан от работници. По тялото е открита следа от татуировка, каквато Емил Боев е имал на същото място.

От МВР казаха, че ще бъде извършена ДНК експертиза, за да бъде установена самоличността на тялото. Уведомени са близките на Емил Боев, които са извикани за разпознаване. 

Труп е открит в езеро в Перник, допуска се, че е на Емил Боев

25-годишният мъж беше в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала „Сурва“ в Перник. Последно той беше забелязан в близост до автомобила си, където е оставил телефона си без батерия. Излязъл е от колата и е тръгнал към покрайнините в Перник.

Неговите близки организираха мащабна акция по издирването му, която обаче не даде успех. Семейството му обяви парична награда от 100 000 лева за този, който го намери жив.

Радина Лазарова
6220 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.03.31 | 09:39

1
Разузнавача ли?

2023.03.31 | 09:56

2
хванала го е голямата скука все пак

Добави коментар

Водещи новини