Убиецът на тъща си във Враца бил с лоши изблици на гневни разстройства, какво се е случило?

  • 01 февруари 2023 11:19

  • 2618
  • 2
Убиецът на тъща си във Враца бил с  лоши изблици на гневни разстройства, какво се е случило?
©
Слушай новината Слушай новината

Кървавата драма, която потресе Враца вчера, е имала шокираща предистория, съобщи „Конкурент“.

Припомняме, че във вторник 35-годишен мъж уби майката на жената, с която живее, заради което е задържан и ще му бъде повдигнато обвинение за тежко криминално престъпление.

Зет закла тъща си във Враца

Според източниците, разправията е започнала часове преди фаталния завършек. Тя тръгнала от скандал между убиеца и неговата съпруга, за който научила нейната майка. Притеснена тъщата подала сигнал на тел.112, в който обяснила, че зет й е афектиран и се страхува за живота на дъщеря си.

Незнайно откъде убиецът научил и потърсил сметка на подателката на сигнала. Влязъл с взлом в жилището и убил тъща си. След това се върнал у дома и казал на жена си, че вече няма майка.

Притеснена младата жена започнала да звъни на родителката си. Когато никой не й вдигнал телефона, тя отишла до блок 36 в ж.к. „Дъбника“, където открила мъртвата си майка.

От МВР потвърдиха, че са получили сигнал за мъртва жена към 3.36 часа на 31 януари: Близки до семейството твърдят, че задържаният за убийството имал лоши изблици на гневни разстройства. Той обаче не е бил освидетелстван и вероятно около това ще се опита да „поработи“ защитата му, изготвяйки тезата за пред съда.

Близки до почерненото семейство твърдят, че той бил „тихия луд“, от когото можеш да очакваш всичко. Дори да убие човек. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2618 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гого

2023.02.01 | 16:18

2
диария...омпот....от...дренки
Цветко б извор

2023.02.01 | 14:41

1
Добро то момче си сасипа живота остави детенце сега ште сграда заради тая жена жалко за него и детето докаде гадни хора дано ти дадът малко даси гледаш детенцето жени бол ти даси жив и здрав касмет

Добави коментар

Водещи новини