Още смразяващи разкрития за дядото на убитото от майка си дете в Плевенско

  • 08 януари 2022 09:26

  • 17657
  • 6
Още смразяващи разкрития за дядото на убитото от майка си дете в Плевенско
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Дядото на момиченцето, открито убито в плевенското село Лазарово, е криминално проявен. Съседи твърдят, че преди години мъжът е убил собственото си дете, съобщава Bulgaria ON AIR. 

За тежкото престъпление е задържана майка му. Заедно с нея в ареста е и баща ѝ. Сигналът в полицията и социалните служби е подаден от дядото на детето.

"Сигналът за изчезналото дете е подаден на 23 ноември от дядото. Детето е обявено за издирване на 23 декември", каза директорът на ОДМВР-Плевен ст. ком. Веселин Вътов.

Прокуратурата разкри зловещи подробности за убийството на дете от майка му в Плевенско

Тялото на момиченцето е открито едва вчера. То е намерено заровено само на метри от дома си.

"Става дума за момиченце, което е на по-малко от 2 години. За извършител се сочи неговата майка", коментира зам.-окръжният прокурор Николай Пачевски.

Именно 22-годишната Маринела води полицията към тялото на детето си. Открити са само останки, а първоначалният оглед сочи, че момиченцето е убито на 22 октомври - месец, преди да бъде обявено за издирване.

"Има различни версии, които се проверяват. Общото е, че майката е извършила престъплението. Отношенията в семейството не са давали основание на полицията и властта да се съмняват в опасността за това дете", добавя Пачевски.

Според полицията детето е било добре гледано. Живяло е с майка си и дядо си, който е криминално проявен. От полицията обаче нямат данни той да е бил съучастник или да е знаел за жестокото деяние на дъщеря си.

Съседи казват, че това не е първият подобен случай в семейството. Преди години дядото е извършил убийство на собствено дете, което е било на възрастта на неговото внуче.
 

Мая Йорданова
17657 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
малко

2022.01.08 | 10:26

1
мътна тая работа бащата убил две годишно дете преди време същото направила и дъщерята КАКВО ги свързва освен надпревара в леглото а и каквото излезе от това усилено и безмислено потене ЯВНО ЩЕСЕ ПРОЧУЯТ В АДА И ДВАМЦАТА

2022.01.08 | 10:35

2
дядото да не е случайно и бащата?
поправка

2022.01.08 | 11:04

3
дедо ако не е бащата на убитото дете ТО е защото се е разчиствал пътя да има трето с негова помощ а и то да бъде убито МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖАТ И ЖАЛКИ САТАНИСТИ

2022.01.08 | 11:08

4
Бивш полицай ли е или е бивш военен?

2022.01.08 | 13:15

5
Сума ти хора изчаткаха заради пандемията ама няма кои да потърси сметка на "хората" участвали зад прикритият геноцид!Все още!
Лазарова

2022.01.08 | 13:34

6
Не дядото ,а жена му е убила новороденото си дете.Дядото пое вината и лежа в затвора .Каквато майката такава и дъщерята .Колкото повече се пише по новините ,толкова повече се изкривяват нещата .Съседите казват ,знаят ,а не знаят кой е бащата и два месеца не комуникирали с майката ли ,като всички имат деца на възрастта на убитото ангелче ???

Добави коментар

Водещи новини