Полицаи отидоха на сигнал за катастрофа, на метри от нея се натъкнаха на труп

  • 18 октомври 2021 10:17

  • 10597
  • 0
Полицаи отидоха на сигнал за катастрофа, на метри от нея  се натъкнаха на труп
© Булфото (архив)

Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка с открито тяло на мъж, в напреднала фаза на разложение, в крайпътна канавка. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 16 октомври, при обслужване на пътно-транспортно произшествие с материални щети, възникнало между два автомобила в пътния участък между град Исперих и село Лъвино, на известно разстояние от мястото на катастрофата, е намерено  тяло на мъж, което няма касателство към обслужваното ПТП. При огледа не са установени лични документи или други предмети, спомагащи за установяване самоличността му.

Труп в р.Чая

В резултат на направената аутопсия са изключени възможностите той да е станал жертва на неизвестен пътен инцидент или друг вид престъпление, което да е причинило насилствено смъртта на починалия. Изясняват се причините, довели до нея.

Работата по установяване на детайли и обстоятелства около случая продължава под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура - Разград. Работи се по изясняване самоличността на мъжа.

Владимир Василев
10597 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини