Синът на убития българин в САЩ бил шизофреник?

  • 24 септември 2021 07:42

  • 55501
  • 3
Синът на убития българин в САЩ бил шизофреник?
© Instagram

Стартира кампания за подкрепа на семейството на 67-годишния емигрант Майкъл Андреев, който беше убит от своя син в неделя вечерта в американския щат Ню Йорк.

Тя има за цел да подпомогне финансово трите останали деца на Андреев, след като той и 12-годишната му дъщеря София бяха намушкани от 22-годишния Майкъл Андреев-младши.

Българин е задържан за убийството на баща си и 12-годишната си сестра в САЩ

Властите в САЩ казват, че бащата и синът са се скарали, след което скандалът се е превърнал в двойно убийство. Малко след 19 ч. в неделя вечерта полицията е повикана в къщата на семейство Андрееви в градчето Джордансвил, в североизточната част на щата Ню Йорк.

Сигналът идва от 9-годишния син на българина, който става свидетел на ужаса. Малкият брат чува и вижда намушкванията. Той бяга от къщата, за да потърси помощ. Връща се обратно, защото знае, че 12-годишната му сестричка все още е вътре.

30-годишен българин уби баба си в Мадрид

Намира я с прободни рани, бяга отново навън и отива при съседите, които се обаждат на полицията.

Заподозрян за убийствата е 22-годишният Майкъл Андреев-младши, за когото се редполага, че след това е скочил от втория етаж с нож в ръка. Той е бил с порезни рани, които сам си е причинил.

Андреев-младши е откаран с хеликоптер в болница, където по-късно е арестуван.

Само преди седмици Майкъл е публикувал тази снимка с описание: "Боже, обичам семейството си." На снимката са двете жертви - баща му и сестра му 

Според неговия брат Стефан, който учи в Американския университет в Благоевград, Андреев-младши страдал от шизофрения, вероятно по наследствена линия от биологичната им майка.

По време на убийствата Стефан е в България. Той се е завърнал обратно в Щатите, както и другият му брат, който служи във военноморските сили. Съпругата на Майкъл Андреев пък е в Русия, но също ще се прибере в САЩ, за да бъде със семейството. Властите търсят контакт и с биологичната му майка, която също живее в Русия.

Все още не е ясно кога и къде ще бъдат извършени погребенията на бащата и неговата дъщеря.

Радина Лазарова
55501 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.24 | 08:42

1
списван от полуграмотен шизофреник, мутренска ку.рва, на храна при Тиквата.
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.26 | 14:34

2
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
ХХХ

2021.10.31 | 12:57

3
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

Добави коментар

Водещи новини