Млад военен почина в барокамера във Варна

При извършване на годишни медицински прегледи на водолазния състав от Военноморските сили с имитационни водолазни спускания в барокамера днес, 6 ноември, във Военноморската болница в гр. Варна почина матрос III клас Спас Стоилов Пенчев от военно формирование 34 590-Бургас.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Матрос Спас Пенчев е на 36 годни. На служба в Българската армия е от 2014 г. Той е семеен с едно дете. По случая се води досъдебно производство и повече информация може да се получи след разрешение от наблюдаващия прокурор.

Ръководството на Министерството на отбраната и Българската армия изказва съболезнования на семейството и близките на матрос Спас Пенчев.

 

Коментари

  1. 2019.11.06 | 18:53

    Жалко за човека, но това е поредното доказателство, че военщината е безсмислена.

  2. 2019.11.06 | 21:36

    Ти да не мислиш, че само военни посещават там барокамерата, хора със различни заболявания ходят. По скоро неприятно е, че са минали сума ти и прегледи, взимане на кръв, ултразвук и кой знае какви още прегледи, а барокамерата накрая на обяд, може да му е прилошало. А там като в повишено налягането вече не може да се отвори вратата и да се окаже първа помощ веднага, дори и да се бърза трябва да се нормализира налягането, за да се отвори вратата и това са няколко минути.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално 18+

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет