Шефка в пазарджишка частна телевизия падна от тераса на петия етаж

  • 26 септември 2019 15:30

  • 7449
  • 3
Шефка в пазарджишка частна телевизия падна от тераса на петия етаж
© Булфото (архив)

Нелеп инцидент отне живота на 50-годишна жена от Пазарджик, която е паднала от терасата на 5-ия етаж на жилищен блок в града и е издъхнала. По данни на живеещи в района стана ясно, че това е шефката на новините в пазарджишката частна телевизия „ Телекабел“ Павлина Гаджева.

Драмата е станала рано сутринта в центъра на града-на ул.“Есперанто“, където журналистката живее, предаде "Монитор". Предполага се, че става дума за злополука – балконът няма парапет.

Работи се обаче и по версията за опит за самоубийство. Сигналът за случилото се е подаден около 8,20 часа, като в полицията се е обадил съсед, който излизал на работа и се натъкнал на страшната гледка.

Когато линейката от „Спешна помощ“ била повикана и пристигнала за броени минути, жената още дишала и била откарана в местната областна болница в критично състояние. Въпреки усилията на лекарите обаче и от получените тежки травми 50-годишната жена е починала.

В момента на местопроизшествието тече оглед от криминалисти, снемат се и показания на очевидци. По неофициална информация в последните няколко седмици жената не е била на работа и се лекувала, тъй като била изпаднала в депресия. Предполага се, че може и сама да е посегнала на живота си.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
7449 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.09.26 | 17:37

1

усещате ли как се топим , изчезваме 1 по 1 бавно , но сигурно

Наблюдателен гражданин

2019.09.29 | 16:20

3

Ако не паднеш сам ще те бутне някой, ако не те бутне никой, ще те блъсне кола, мотор или камион, ако не те блъснат, ще те натровят с храна, ако не те натровят ще изнасили и ограби Ром, ако и това не стане значи живееш в друга държава !!!

Нали

2019.09.26 | 17:39

2

особенно червените.

Добави коментар

Водещи новини