Милен Любенов: Напрежението между Радев и някои политици е част от предизборната кампания

  • 17 септември 2024 12:28

  • 348
  • 3
Милен Любенов: Напрежението между Радев и някои политици е част от предизборната кампания
© Нова нюз

Има място за нова политическа формация. Това заяви политологът доц. Милен Любенов в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

„Поле за нови политически играчи винаги има. Въпросът е на каква основа стъпват те”, каза политологът по повод регистрираната нова формация от Кузман Илиев „България може”. В нея влиза и бившият председател на Стратегическия съвет при президента Александър Маринов. 

По думите на Цветанка Андреева досегашните партньори от евроатлантическия сектор „трябва да осъзнаят, че неумението им да се коалират, е техен проблем, не на избирателите".

„Хората се разочароват, че вотът им сякаш не означава нищо за политиците. Основната идея на партиите е да се съхранят и след тази криза”, каза Андреева. Относно споровете между отделни политици и държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на тя каза, че самият президент експлоатира темата за военните.

ЦИК и МС: Ще работим заедно за по-прозрачни избори

Според Любенов напрежението между държавния глава и някои политици е част от предизборната кампания. Относно авиокатастрофата с военен самолет край Граф Игнатиево, той смята, че политиците и ръководството на армията не са направили нужните изводи, за да бъдат избегнати подобни инциденти. 

Припомняме, че при разбиването на военно-учебен L-39 на 13 септември загинаха двама от най-добрите военни пилоти на България - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
348 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Анонимен

2024.09.17 | 13:19

3
Тези политици се радват на избори защото това им е бизнеса
Надежда дДойчева...

2024.09.17 | 13:09

2
ИБАНИЯ ОЛИГОФРЕН МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КА.ТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е БЕЗОБИДЕН БЕЗРАБОТЕН ПСИХИЧНО БОЛЕН ГЕЙ, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ПИШЕ ГЛУПОСТИ ПО САЙТОВЕТЕ ДЕНОНОЩНО. ПЛАЩАТ МУ ОТ СОРОСОИДНО НПО.

2024.09.17 | 12:47

1
Не, напрежението е от неграмотността на Радев. Той донесе всички злини в България.

Добави коментар

Водещи новини