Румен Гайтански се самоотписа от листите на Доган

  • 16 септември 2024 06:57

  • 1894
  • 2
Румен Гайтански се самоотписа от листите на Доган
© Bulphoto

Бизнесменът Румен Гайтански, който в момента се намира в следствения арест, отрече възможността да бъде кандидат-депутат от коалицията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от - "Алианс за права и свободи" (АПС). Той стори това в писмо до БНР, в което отрече информацията, изнесена от председателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Сливен Владимир Мартинов пред БНР вчера. Последният заяви, че Гайтански ще бъде номиниран в листата на АПС в Сливенски избирателен район.

"Заявявам, че не познавам горецитираното лице (б.ред. - Мартинов) и нямам намерение да участвам в никакви политически партии, както сега, така и за в бъдеще.

В този контекст, използвам случая за пореден път да се обърна и помоля журналистите, да ме назовават коректно - а именно - с имената ми, а не с прякори, за което благодаря", заяви Гайтански в писмото си, намеквайки за прякора си Вълка, пише "Сега".

ДПС - Доган ще номинира Румен Гайтански за кандидат-депутат

Той е един от тримата обвиняеми по аферата с необезпечения кредит в размер на 150 млн. лв, отпуснат от Българската банка за развитие през 2019 година на фирма, свързана с Гайтански.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1894 2

Коментари 2

Добави коментар
патриот

2024.09.16 | 07:53

1
какъв почтен мръсник

2024.09.16 | 09:25

2
Добре облечен бизнесмен с интересно агентурно минало.

Добави коментар

Водещи новини